3de meester Danny : waar iedereen welkom is zonder afspraak

Welkom iedereen. We gaan er een superleuk schooljaar van maken.

Hier komen de lieftallige meisjes :

Malika – Anna – Luna – Salma – Jaly-An – June – Noor – Eline – Mirra 

 

 

Nu de stoere jongens :

Lars – Robbe – Rik – Lander – Mahmoud – Milo – Jan – Gabriël – Liam – Lowie – Lias – Lou – Maxim      

 

Samen nemen wij de sprong naar de derde klas :  op naar meer !!!!!!!

We gaan de nieuwe start zeker niet missen.

              &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

                                                                                       

Januari

Het nieuwe jaar start met een 2 en een 0 en een 2 en nog een 0.Dus 2020. De zoekopdracht van onze klaspagina KONTAKT was een megasucces.Iemand wist het raadsel : Milo.Hij mocht uit de grabbelzak iets kiezen.Was hij fier? Zeker weten.De Belleman kwam ook eens op bezoek:een vertelling over sokken. Zwemmen was er ook.Deze maand verscheen een prachtige Mona Lisa in onze sportzaal:adembenemend.De aanzet van een kunstproject van alle kinderen.Resultaat:TOP!!!Geheimpje verklappen???? Wie naar de boekenbeurs komt (29 maart 2020) van de ouderraad kan misschien nog enkele topwerkjes bezichtigen.Voor de rest een ‘loombandjesvoormiddagspeeltijd’ en een vrije laatste vrijdag. 

 

                                                                                 December

Zoals je ziet gaat de tijd snel.Er was een ‘voetbalmiddagonderonsje’ zowel voor dames en heren .Natuurlijk was deze klas TOP .Wat wil je met een hele ploeg B&D  spelers.Bedankt meester Dieter en meester Bob.Schaatsen deden we ook eens.Al de valpartijen en gekke snuiten nemen we er graag bij.Belangrijk nieuws : onze klas verwelkomde Maxim.Naar mijn gevoel maakte hij al snel vrienden.Hiermee sluiten we dit jaar af .Beste mensen … besef dat we al halfweg zijn.Beste wensen.Trouwens:wie kontakt goed gelezen/onderzocht heeft krijgt een … op 6 januari 2020.Tot dan allemaal.Vergeet geen mooie liedjes te zingen op de laatste dag van deze maand.

                                             November

Na de herfstvakantie begint de school opnieuw natuurlijk.Lap erop : starten met een herfstwandeling om onmiddellijk met een frisse neus te beginnen.Natuurlijk niet zomaar want later … toets!Ook was er ‘Alles op wieltjes’ tijdens de speeltijden.Wat deden we nog:de voorleesweek-zwemmen-leerlingenraad met Anna en Lander als vervanger.De eerste ouderavond was ook best aangenaam.Bedankt voor jullie aanwezigheid.   

                     Oktober

Hello  

Het eerste rapport –> spannend.Iedereen was …T O P !!! 

Een 2de zwembeurt – een dagje verlof en nog ééntje.

Er waren lopers naar het Zilvermeer : mooi zo voor deze sporters.

We kregen een attentie van de Bevrijdingsfeesten met allerlei legervoertuigen.

Nowely een tof,lief meisje nam afscheid van onze klas.  

September

Beste allemaal

Deze eerste schooljaarmaand is voorbij gevlogen. Nieuwe gezichtjes maar vooral hard werkende jongens en meisjes. Mooie start voor iedereen.

Wat is er al gebeurd : zwemmen – schoolloopwedstrijd WAAR ONZE KLAS  TOP WAS.Vooral een dikke proficiat aan ons damesteam.Een heel podium vol.Gelukkig waren er maar 3 trapjes.

We mochten ook op de foto voor de kalender.De meester mocht samen op de foto met 2 klasmaatjes.Moest deze foto mislukt of minder mooi zijn dan is de oorzaak alleen meester Danny.(Hahaha)

Nike sportdag :

Topdag : veel sporten – spelen maar ook bezoek van toppers in het voetbal:Imke Courtois en Geert De Vlieger.Er zijn zeker kinderen die daar een herinnering van gekregen hebben op hun T-shirt.

 

 

Mei  2020
Maa Din Woe Don Vri Zat Zon
   
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31